Missie en visie

Kwalitatieve en trendy kleding

Bij Confetti vinden we het belangrijk dat kinderen kleding dragen die compatibel is met hun gemoedstoestand en creativiteit. Elk kind wil zich al op jonge leeftijd ontplooien en wij geloven dat een bijpassende outfit hiertoe bijdraagt. Confetti is dé shopping bestemming voor hippe ouders die op zoek zijn naar kwalitatieve en trendy kleding voor hun kinderen. U kijkt rustig rond, terwijl wij zorgen voor een persoonlijke service in een gezellig kader!

Een exclusief assortiment

In de huidige maatschappij overheerst massaproductie en wegwerpconsumptie. We verliezen meer en meer onze identiteit door het goedkopere massa – aanbod. Bij Confetti bieden we een exclusief assortiment aan dat bestaat uit tijdloze basics en ready-to-wear collecties aangevuld met speelse accessoires. We kiezen onze kleding met oog voor detail, waarbij de nadruk ligt op comfort, kwaliteit en authenticiteit.

Over Confetti

We zijn jong, trendy, nieuw

Confetti leeft zich uit in een wereld zoals kinderen die waarnemen – namelijk een avontuur, een ontdekkingsreis, een feest! Ons assortiment bestaat uit de meest trendy merken die ieder seizoen hun eigen verhaal vertellen en dit tonen in hun prachtige collecties. Daarnaast kiezen wij merken die het milieu respecteren en duurzaam ondernemen.

Kleur en fantasie zijn uitermate belangrijk bij de keuze van onze collecties. Sterke kleuren en leuke prints spreken namelijk tot de verbeelding van ieder kind en bij Confetti moedigen we dit aan!

Plezante accessoires zijn

Het perfecte kadootje

De fleurige nagellakjes van Nailmatic zijn gemaakt op waterbasis en bevatten geen toxische stoffen. Ze zijn verpakt in geweldige doosjes die de kinderen zelf kunnen inkleuren. De setjes zijn daarom een origineel kadootje! Tal van andere leuke spulletjes kan je bij Confetti komen ontdekken.

Contacteer ons

We zijn ook sociaal